Genel Değerlendirmeniz
Ürün Değerlendirmesi Sonucu
Çok İyi (8)
73%
%73
İyi (2)
19%
%19
Fena Değil (0)
0%
%0
Kötü (1)
10%
%10
Çok Kötü (0)
0%
%0
30.12.2015

Telefon cidden su geçirmiyor artık sulu ortamlarda hiç korkmuyorum fakat deniz veya havuzda fotoğraf çekilmeyi hiç denemedim denememde sanırım :D . Fiyatına göre özellikleri gayet iyi kamerası iyi çekiyor işlemci hızı'da yeterli telefon hiç ısınmıyor kasma sorunu'da yok tavsiye...

30.12.2015

Telefon çok sağlam bir kere düşmeyle falan darbe almıyor fakat ben aşırıya gittim sanırım :D sağ üst çerçeve neredeyse parçalanıyordu artık daha dikkatli kullanıyorum sanırım artık suya'da dayanıklı değil o yüzden düşürmemeye dikkat edin. Tavsiye ediyorum

30.12.2015

Bana biraz pahalı geldi fakat telefon çoktan hoşuma gitmişti bende pek fiyatına takılmadan aldım gayet kaliteli bir telefon tek elle rahatlıkla kullanılabiliyor kasma ısınma problemi yok o yüzden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

30.12.2015

Sony çok kaliteli bir telefon çıkarmış suya'da dayanıklı fakat gidip'de suya dayanıklı diye suya atlamayın :) ben pek güvenmiyorum su geçirmeme özelliğine. Kamerası'da hiç fena değil çok güzel çekiyor

30.12.2015

Fiyatı ilk çıktığından beri bayağı düştü ama hafıza sorunu gerçekten problem bi süre sonra bir şey indiremez oluyorsunuz.

17.12.2015

Sony çok iyi iş çıkarmış gerçekten su geçirmiyor tabi gidip denize atıp 1 saat bekletirseniz tabi alır su :D normal şartlar altında su geçirmiyor denize falan atlamayı'da denemedim :D . İşlemci ve kamerası çok müthiş gayet iyi bir telefon kesinlikle öneririm.

17.12.2015

Sony gayet kaliteli bir telefon yapmış ben su geçirmeyeceğine falan inanmıyordum fakat yağmurlu bir günde sahilde koşarken telefon çimenlerin üzerinde birikmiş suya resmen balıklama daldı suya gömüldü sudan çıkarttığımda hala çalışıyordu şuan içinde hiçbir sıkıntısı yok . Kamerası'da gayet iyi tavsiye ediyorum

11.12.2015

Arayüz olarak çok hızlı pilide gayet uzun süre dayanıyor fiyatıda uygun açıkcası

20.11.2015

Telefon tasarım olarak güzel ama bu özellikler için fiyatı biraz pahalıya kaçıyor

20.11.2015

Çok derin sular olmadığı sürece su geçirmiyor ve suyun altında selfielerinizi rahatlıkla çekebiliyorsunuz tutuş hissiyatı mükemmele yakın ve karizması harika.

18.11.2015

Pil olarak iyi baya gidiyor. Kamera olarak'da çok iyi sonuçta Sony :) . Tasarımı'da fena değil. Fakat hafıza konusunda ben sıkıntı yaşadım çünkü hafızası düşük yanında ekstra hafıza kartı alın.